Top 5 Nederlandse locatiesHier vinden jullie de top 5 mooiste trouw locaties in Nederland

Kasteel Doorwerth

Trouwen in het meest romantische kasteel van Gelderland!

Wij laten jullie graag kennismaken met deze prachtige locatie. Jullie ceremonie in een van de mooie kamers van het kasteel of willen jullie liever buiten trouwen? Dat kan tussen de prachtige boomgaard tussen de schapen of op het grasveld met het kasteel als decor. Wauw! Aansluitend proosten met jullie gasten op jullie mooie dag. In de kasteeltuin staat de oudste acaciaboom van Nederland, hoe bijzonder is het dan om juist daaronder JA te zeggen tegen elkaar. Helemaal wanneer jullie ervoor kiezen om een fles champagne spectaculair met een sabel te openen.

Daarna borrelen op het zonnige terras om na te praten over jullie ceremonie.

Stadskasteel Oudaen

Bierliefhebbers opgelet! Dit stadskasteel in het hartje van Utrecht heeft namelijk een eigen bierbrouwerij!

Wat is er nou leuker dan na het jawoord te proosten met een heerlijk, zelfgebrouwen biertje? Maar Stadskasteel Oudaen heeft nog meer te bieden dan alleen een lekker biertje. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze locatie een heus kasteel middenin de stad.

Kom samen met je fiancé aan in een bootje over de gracht terwijl jullie gasten op de kade staan te wachten, geef elkaar het jawoord in Linteloozaal, borrel tussen de koperen bierketels in de werfkelder en sluit de dag af met een vette party in de nok van het kasteel met uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. Cheers!

Kasteel Duurstede

Jullie eigen kasteel én eiland, trouwen in je eigen kasteel.

Dat kan in Kasteel Duurstede. Het is een van de oudste kastelen van Nederland en ligt op een historisch kasteeleiland. Dit eiland hebben jullie exclusief ter beschikking tijdens de grote dag.

Romantische omgeving
Het kasteel heeft een sfeervolle binnenplaats met overdekt terras die zich perfect leent voor het aansnijden van de bruidstaart of voor een ontspannen borrel of champagnetoost. Natuurlijk vraagt jullie jawoord om een minstens zo inspirerende omgeving. Naast de romantisch ingerichte trouwzaal is het mogelijk buiten te trouwen!

Verschillende ruimtes
Ook binnen spreekt het kasteel tot de verbeelding. Gewelfde plafonds, historische haarden en kroonluchters vormen een prachtig decor voor jullie diner, buffet, receptie en/of feest. Doordat het kasteel beschikt over meerdere zalen voor kleine én grote gezelschappen is er bovendien altijd een passende ruimte voor elke activiteit tijdens jullie huwelijksdag.