Waar begin je?Hoe begin je met de trouwplanning? En wat moet je regelen? De trouwplanning is het belangrijkste onderdeel in de aanloop naar je grote dag

Het begin

Hoe begin je met de trouwplanning?

En wat moet je regelen? De trouwplanning is het belangrijkste onderdeel in de aanloop naar je grote dag. Maar waar moet je beginnen en wanneer begin je nou eigenlijk met het plannen van Your Dream Wedding?

Welkom in het leven van een weddingplanner!

Al jullie keuzes worden kinderspel wanneer wij met jullie de trouwplanning doen. Wij nemen de gehele planning van jullie over en doen alles in overleg en binnen het door ons samen besproken budget.

Wat te regelen?

Wat moet je allemaal regelen?

Ik kan me voorstellen dat je denk, wat moet er allemaal geregeld worden bij het plannen van je bruiloft. Het zoeken van een trouwlocatie, trouwjurk kopen, bruidsboeket uitzoeken, zoveel te doen. Omdat wij snappen dat je niet goed weet waar te beginnen zullen wij jullie hier van A tot Z bij helpen en begeleiden.

Meld je aan voor een advies gesprek.

klik hier >

Beginnen met plannen

Beginnen met plannen, maar wanneer begin je?

Jullie trouwplannen, waarschijnlijk hebben jullie als bruidspaar allerlei ideeën over jullie droom bruiloft. Deze dromen willen jullie dolgraag realiseren en daar komt een hoop bij kijken.

Om alles goed te kunnen realiseren als het om een goede planning gaat is het verstandig, indien mogelijk om ongeveer acht maanden tot een jaar van tevoren te beginnen met het organiseren van deze geweldige dag.

Op die manier heb je ook de meeste kans om de locatie, band, artiesten en catering of restaurant vast te kunnen leggen voor jullie dream wedding!