Planning & budgetWij bereiden ons goed voor en zorgen dat alles op tijd en binnen jullie budget past

Planning

De eerste zorg voor een weddingplanner is de trouw datum, maar gelukkig hebben de meeste bruidsparen al een datum gekozen voor Your Dream Wedding in beeld komt.

Vanuit de datum komt de verdere planning en zelfs ideeen naar voren om mee verder te puzzelen en geloof me dat na ons eerste bezoek er al heel wat ideeen en creatieve hersen spinsels op papier zijn gezet die zo door ons uitgewerkt kunnen worden.

Budget

Het mooie van een weddingplanner is dat wij kunnen werken naar ieders budget. Wij worden beloond naar wat jullie wensen zijn voor de mooiste dag van jullie leven.

Wanneer jullie de hele dag laten plannen, dan kun je over het algemeen rekenen dat een weddingplanner 10 tot 15 procent van jullie totale budget zal kosten. Mogelijkheden om onze werkzaamheden te verichten op basis van een uurtarief is mogelijk. Wij staan open voor elke vorm.

Vergeet niet mee te rekenen dat wij binnen ons netwerk veel kortingen kunnen afdwingen, waardoor jullie minder kosten hebben en dus weer kan besteden aan andere wensen op jullie lijstje.