WeddingplannerDe wedding planner zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw eigen bruiloft

Wat doet een weddingplanner

De taken van een weddingplanner kunnen erg uiteenlopen. Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken en een weddingplanner kan de zorgen van je overnemen.

Maar wat is een weddingplanner eigenlijk en wat kan je ervan verwachten? Lees verder en je weet straks alles over de taken van een weddingplanner!

De weddingplanner is iemand die alles regelt wat met jouw bruiloft te maken heeft. Hij of zij geeft je raad en helpt jullie mee met de voorbereidingen.

Daarnaast zorgt een weddingplanner ervoor dat er geen details over het hoofd worden gezien.

Als u een bruiloft wilt zonder zorgen, zorgen wij ervoor dat je zorgeloos naar je bruiloft kunt toeleven en je grote dag ook echt kunt beleven zoals het hoort!

De diensten van een weddingplanner

Wij starten altijd met kennismaking/adviesgesprek, informeren jullie bijvoorbeeld over locaties, leveranciers en de feestplanning. Hierbij krijgen jullie advies voor het organiseren van jullie bruiloft waarna jullie zelf de onderdelen kunnen regelen en vastleggen, maar indien gewenst gaan wij juist verder voor jullie.

-Specifieke aspecten regelen voor je bruiloft waar jij niet bekend mee bent. Bijvoorbeeld de trouw- en feestlocatie en de catering.

-Jullie kunnen ons ook ingeschakeld om de hele dag van A tot Z te plannen, zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken!

-Door ons uitgebreide netwerk in de trouwbranche kunnen wij een leuke samenwerkingen bij leveranciers voor jullie regelen.

-Ook is het mogelijk om ons in te schakelen als ceremoniemeester. Super handig! Zo heeft je beste vriendin ook een super relaxte dag en kan ze optimaal genieten van jullie bruiloft.

-Zelfs is het mogelijk dat wij jullie vrijgezellefeest(en) organiseren. Door onze jaren lange ervaring binnen evenementen, dag tours, boot tours, weten wij exact wat een vrijgezellefeest nodig heeft om er een leuke en gezellige dag van te maken.

Waarom een weddingplanner

Elke bruid en of bruidengom kan een weddingplanner inschakelen. De volgende situaties zijn veel voorkomende redenen om een weddingplanner in te schakelen:

-Wanneer je ver buiten je woonplaats trouwt. Bijvoorbeeld in een andere provincie of in het buitenland.

-Wanneer je een neutrale mening nodig hebt.

-Wanneer je binnen je budget wilt blijven. Een weddingplanner kan het budget bewaken en in jullie budget de beste opties aanbieden.

-Wanneer je geen tijd hebt om de bruiloft te regelen.

-Wanneer je de mogelijkheden op het gebied van trouwen wilt leren kennen. Meestal is het een totaal onbekend gebied en een weddingplanner kan met creatieve invalshoeken komen.

-Wanneer bruidsparen een ceremoniemeester nodig hebben. Elke bruiloft heeft er één nodig om het verloop van de dag te regelen. Weddingplanners kun je hiervoor inhuren als je een vriendin of familielid niet deze zware taak wilt opleggen.

Wat kost een weddingplanner

De kosten voor een weddingplanner zijn afhankelijk van het bedrag dat jullie willen uitgeven aan de bruiloft. Daarbij speelt natuurlijk ook mee voor welke aspecten van de bruiloft je de weddingplanner inschakelt.

Vergeet niet mee te rekenen dat wij binnen ons netwerk veel kortingen kunnen afdwingen, waardoor jullie minder kosten hebben en dus weer kan besteden aan andere wensen op jullie lijstje.

Wanneer jullie de hele dag laten plannen, dan kun je over het algemeen rekenen dat de weddingplanner 10 tot 15 procent van jullie totale budget zal gaan kosten. Er zijn ook mogelijkheden om te werken op basis van een uurtarief. Wij staan open voor elke vorm betaling en doen dit in overleg met jullie.